Σελίδες

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ - η ΝΑΤΟική Αριστερά .. και οι προσωπικές ατζέντες μερικών μελών της Κ.Ε.

και όμως..  ΜΕΛΗ της ΚΕ Επιτροπής  του ΣΥΡΙΖΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ και παραποιούν αποφάσεις του συνεδρίου. Όσο και αν ακούγεται σκληρή αυτή η δήλωση , πως αλλιώς να χαρακτηριστεί δημόσια δήλωση μέλους της Κ.Ε. 
ότι :  {πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η παραμονή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ .. και μόνο αν το ΝΑΤΟ διαλυθεί, θα "φύγουμε" !!.}  (αν διαλυθεί βέβαια πως θα φύγουμε ..?) 
Αυτό βέβαια ειπώθηκε για να δικαιολογηθούν όσα είπε ο πρόεδρος του Συριζα στην Τηλεόραση ..{ ότι δηλαδή είμαστε στο ΝΑΤΟ και αυτό δεν αμφισβητείται..}  Όμως .. να τι αποφάσισε το συνέδριο.. (παρ 13.28)


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
[..13. 28. . Προωθούμε την ένταξη στο διεθνές γίγνεσθαι της χώρας μας μέσω μιας ανεξάρτητης, πολυδιάστατης και φιλειρηνικής εξωτερικής πολιτικής, που θα εδράζεται στην ισότιμη συνεργασία, στην εθνική ανεξαρτησία και στην προστασία της εδαφικής μας ακεραιότητας......
Η στήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας για την επίλυση του Κυπριακού, ο σεβασμός των διεθνών συμβάσεων και των σχετικών ψηφισμάτων του ΟΗΕ, η απεμπλοκή από το ΝΑΤΟ, η κατάργηση των ξένων στρατιωτικών βάσεων, η αποτροπή της στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ και η εφαρμογή της αρχής «κανείς Έλληνας στρατιώτης σε πολεμικά μέτωπα έξω από τα σύνορα της χώρας» συνιστούν άξονες της εξωτερικής μας πολιτικής. Ο αγώνας για την ειρήνη και τον πυρηνικό αφοπλισμό διατηρεί για τον ΣΥΡΙΖΑ την προτεραιότητά του και συνδέεται στενά με τους αγώνες για τη δημοκρατία...]
παρά το γενικόλογο κουβεντολόι της απόφασης .. η θέση είναι σαφής .. {Απεμπλοκή από το ΝΑΤΟ και κατάργηση των ξένων βάσεων.}
Είναι σαφές ότι μέλη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ .. προάγουν προσωπικές ατζέντες , ΝΑΤΟικές ατζέντες μέσα στο κόμμα , και συνεπώς βρίσκονται σε εχθρική θέση απέναντι στην αριστερά και τους ανθρώπους της που έχουν ματώσει στο παρελθόν από τις πορείες ενάντια στο ΝΑΤΟ και τον Αμερικανικό Ιμπεριαλισμό, τις πορείες ειρήνης . Εξ αντικειμένου μέρος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ , εκφράζει ΝΑΤΟικά συμφέροντα κατ ουσίαν κάνοντας τον Ατζέντη του ΝΑΤΟ στο σώμα της αριστεράς.
Έτσι εξηγείται η ευμενής ουδετερότητα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ΚΕΑ , στις επιθετικές ενέργειες τους Ευρωπαικού Νεο-ιμπεριαλισμου και του ΝΑΤΟ στην Συρία , στην Λιβύη , και η εκκωφαντική σιωπή της Αυγής σχετικά με την Ουκρανία. (με δηλωσούλες κριμένες , δεν ξεπλένεται η αλήθεια .. ότι δηλαδή ο Συριζα ακολουθεί την ΝΑΤΟικη ατζέντα..)

Δεν υπάρχουν σχόλια: