Σελίδες

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Η απόφαση είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ και είναι ΣΚΛΗΡΗ.. όποια και αν είναι.

Η απόφαση είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ και είναι ΣΚΛΗΡΗ.. όποια και αν είναι.

http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=129510101
[Οι ανακριτές στάθηκαν ιδιαίτερα στις τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και την επομένη το πρωί, και οι οποίες ανέδειξαν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ του δράστη Γ. Ρουπακιά, του Γ. Πατέλη, του προφυλακισθέντος βουλευτή Γ. Λαγού με τηλέφωνα τα οποία ανήκαν στον Νίκο Μιχαλολιάκο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά των συνηγόρων του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος υποστήριξε στην απολογία του ότι τις σταθερές τηλεφωνικές αυτές συνδέσεις τις είχε εκχωρήσει στο κόμμα και πως ο ίδιος δεν γνωρίζει από ποιον έχουν απαντηθεί οι όποιες τηλεφωνικές κλήσεις πιθανόν απευθύνθηκαν προς αυτόν.
Φέρεται, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, να ζήτησε από την ανάκριση να προχωρήσει σε άρση του απόρρητου ώστε να παραδοθεί το περιεχόμενο των συνομιλιών, εφόσον υπάρχει καταγεγραμμένο...]

Aν οι κατηγορίες στηρίζονται σε 2-3 τηλεφωνήματα , μάλιστα όχι στο περιεχόμενο αλλά απλά στην καταγραφή ότι έγιναν (CDRs) , άσχετα με το ποιόν του κατηγορούμενου οι διώξεις και η κράτηση ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΕΣ & θα έχουν κάθε δικαίωμα οι υπόδικοι να αυτοχαρακτηρίζονται ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ. 
Το ζήτημα για την αριστερά είναι :
-Θα υπερασπιστεί το αξιακό της υπόβαθρο , έστω και αν αυτό επιτάσσει την υπεράσπιση του Μιχαλολιάκου στην συγκεκριμένη περίπτωση ?
-ή θα υπερασπιστεί την πολιτική ευκαιρία (αμφίβολης ) εξουδετέρωσης του πολιτικού αντιπάλου?
και η απόφαση είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ και είναι ΣΚΛΗΡΗ.. όποια και αν είναι

Δεν υπάρχουν σχόλια: