Σελίδες

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

One DEAD in Athens from Bomb explosion in Ministry of Public order

Minister of Public order Hrysohoidis
One DEAD in Athens from Bomb explosion in Ministry of Public order next to the office of Mr Hrysohoidis , Minister of public order. The bomb explodion in parcel had as result the destruction of most of the 7th floor of the ministry of public order.  Minister Hrysohoidis was not injured but one of his close associates and partner is Dead his name is Giorgos Vasilakis (probably)







Πρωτοφανής βομβιστική επίθεση, με ένα νεκρό, στην καρδιά των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης Βόμβα που ήταν κρυμμένη σε δέμα εξερράγη στο γραφείο του υπασπιστή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στον έβδομο όροφο του υπουργείου, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο ο στενός συνεργάτης του υπουργού.Εκτιμάται ότι ο 52χρονος αστυνομικός υποδιευθυντής, επί έτη στο πλευρό του κ. Χρυσοχοΐδη, άνοιγε το δέμα με τη βόμβα, όταν αυτή εξερράγη.Πιθανολογείται, επίσης, ότι το δέμα προοριζόταν για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.Ο άτυχος αξιωματικός βρισκόταν μόνος στο γραφείο του, το οποίο κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε από την έκρηξη.Την ώρα της έκρηξης, περίπου 20 λεπτά μετά τις 8, ο κ. Χρυσοχοΐδης βρισκόταν στο γραφείο του, 20-25 μέτρα από το σημείο της έκρηξης.Επί τόπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, πυροτεχνουργοί, άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και πυροσβέστες, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής. Όλο το προσωπικό που βρίσκονταν στον έβδομο όροφο του υπουργείου απομακρύνθηκε από τα γραφεία του.Έρευνα γίνεται για το πώς το δέμα με τη βόμβα έφτασε έως τον έβδομο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς και ποια οργάνωση βρίσκεται πίσω από το τυφλό αυτό τρομοκρατικό χτύπημα. Συγκλονισμένος έκανε δηλώσεις ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης λίγο πριν από τις 10 το βράδυ, έξω από το υπουγείο. «Έχασε ένα πολύτιμο και αγαπημένο συνεργάτη» είπε ο υπουργός. το υπουργείο βρίσκεται ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. O πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Χρυσοχοΐδη, ενημερώθηκε για την έκρηξη και εξέφρασε τον συγκλονισμό και τη στήριξή του για το φόνο του υπασπιστή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.
-------
Η ειρωνεία είναι ότι ο Χρυσοχοίδης και οι ομοτράπεζοί του θα ψηφίσουν την άλλη βδιομάδα το νομοσχέδιο με βάση το οποίο η χείρα του Βασιλάκη , δεν θα πάρει σύνταξη (τουλάχιστον μέχρι να γεράσει..) 


Δεν υπάρχουν σχόλια: