Σελίδες

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Το βρωμερό και εξαθλιωμένο πτώμα της Σοσιαλδημοκρατίας και του εργατοπατερισμού



Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο ΣΥΝ δεν ήταν στο Πεδίο  Αρεως με τους Παναγοπουλέους , όπως παλιότερα που σιγοντάριζε  μη ξέροντας τι  να κάνει. 
Σε κάθε περίπτωση η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ ήταν ένα κωμικοτραγικό θέαμα , με τους εργατοπατέρες με τα καπελίνα τους.. να κοιτάνε γύρω τους .. και να αναρωτιόνται .. " μα που είναι ο κόσμος .." ?  - είχαν παραταχθεί αραιά ακουμπισμένοι στα κάγκελα που είχαν βάλει οι εργατοπατέρες για να προστατέψουν την εξέδρα από την αγάπη του λαού τους.. 
------------------------------------------
και εν τω μεταξύ .. το Stratford .. 
[.. Η άκρως αρνητική έκθεση του ινστιτούτου που συγκεντρώνει μερικούς από τους κορυφαίους γεωστρατηγικούς αναλυτές των ΗΠΑ οι οποίοι κατά κανόνα πριν την ενασχόλησή τους με το STRATFOR απασχολούντο σε κυβερνητικές θέσεις (CIA, Στέϊτ Ντιπάρτμεντ κλπ), προβλέπει τα εξής για το βραχυπρόθεσμο εθνικό μας μέλλον: Κρίσιμη μείωση του γεωπολιτικού της ρόλου στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, σενάρια ολοκληρωτικής εσωτερικής κατάρρευσης, παράλυση του πολιτικού ελέγχου, κοινωνική έξαρση με την χρήση βίαιων πρακτικών, σταδιακή αποσύνδεση από τις μεγάλες δυνάμεις,  πολιτική αποσταθεροποίηση σε σημαντικό βαθμό, και έξοδο από την ευρωζώνη!
Και μάλιστα η έξοδος από την Ευρωζώνη, λέει το STRATFOR, θα συντελεστεί όταν τα υπόλοιπα μέλη της ευρωζώνης πειστούν ότι δεν θα υπάρξει σοβαρός αντίκτυπος στις οικονομίες τους από την εξέλικη αυτή. Δηλαδή τώρα μας έτειναν χείρα βοηθείας προκειμένου να μην δεχθούν πλήγαμ οι οικονομίες τους, αλλά μελλοντικά, μόλιες «ασφαλιστούν» έναντι του ελληνικού «κινδύνου» θα «κόψουν το σχοινί» που μας κρατάει στην επιφάνεια»! ..] 

Δεν υπάρχουν σχόλια: