Σελίδες

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Aλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι - MARFIN BANK 1 hour after ...

the flames in the ground floor , the emploess stupidly looking from 1st floor ..





Τα πτωματοφάγα , οι επονομαζόμενοι και δημοσιογράφοι μόλις μάθαν για τους νεκρούς της MARFIN έτρεξαν σα τα κοράκια .. να πάρουν αποκλειστικές εικόνες.. η υποδοχή στα μέτρα τους..


αλλα και του Βγενόπουλου που επευφημήθηκε δεόντως με ιαχές.. " νατος - νάτος ο Πρωθυπουργός"
-----------------------------------------------
Μία πολιτική τοποθέτηση σχετικά >> http://garizo.blogspot.com/2010/05/blog-post_4803.html
---------------------------------------------------
αλλά και ...
● Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δε διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε μελέτη ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής, εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας.

● Κανένα κατάστημα της τράπεζας δε διαθέτει προσωπικό εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών πυροσβεστήρων. Η διοίκηση προφασίζεται πάντα το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό.

● Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης οποιουδήποτε κτιρίου από τους εργαζόμενους της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από πυροσβέστες, ώστε να δοθούν οδηγίες για τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών και διαφυγή των μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία τους.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που λόγω η κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από τέτοιες συνθήκες και παρόλο που ήταν γεμάτο με υλικά από πάνω μέχρι κάτω. Υλικά που παίρνουν φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά, καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό αντικειμενικά είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω της κατασκευής του.

● Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει γνώση πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, παρόλο που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική εντολή κάθε φορά να προστατέψει το κατάστημα. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να γίνουν πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε κ.Βγενόπουλου.

● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.

● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".

● Οι δύο αστυνομικοί της ασφάλειας που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα για τις ληστείες δεν εμφανίστηκαν σήμερα, παρόλο που τα στελέχη είχαν υποσχεθεί προφορικά ότι θα τους φέρουν εκεί.

 Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο.


ΕΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΧΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.
ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΝΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΕ

ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ.

ΕΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΑΝ Η ΤΡΑΠΑΕΖΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΧΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.
ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΝΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΕ

ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ.

ΕΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Vgenopoulos fteei h oi alytes "orgismena niata-epanastates" pou petaksane tis molotof? Kaneis den arneite oti Megalo meros ths efthinhs ferei kai h trapeza alla mhn ksexname oti oi anthropoi aftoi dolofonithikan estw kai xwris ammesh prothesh alla dolofonithikan.

arpakola είπε...

The official news paper "Rizospastis" of the Communist party of Greece ( KKE) has accused paramilitary groups and undercover agents that had infiltrated the demonstration and with premeditated murderous attacks in 2-3 distinctive incidents ( a Super market with customers inside - "Ianos" bookshop where pured gasoline to an employee and finally the tragic Marfin bank employees ) . The purpose of these attacks as per the official statement in the Parliament of the Communist party was to demoralize the growing workers and youth movement against the IMF measures