Σελίδες

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Γελοιότητες ............. (2 vs 4..!!) .. και τους έχασαν...



Όλα τα «τρελά» αυτές τις μέρες θα τα ακούσουμε με αφορμή την σύλληψη των ατόμων που οι μπάτσοι τα παρουσιάζουν μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα».
Απ’ την μια όλο το χαφιεδότσουρμο των δημοσιοκάφρων βγαίνει και μας λέει ότι οι συλληφθέντες έπαιρναν όλα τα μέτρα συνωμοτικότητας στην δράση τους –μέχρι για … καλαμωτές που είχαν στα σπίτια τους «για να μην γίνεται αντιληπτή η δραστηριότητα τους», έκαναν λόγω- και απ’ την άλλη ο εκπρόσωπος της ασφάλειας βγαίνει και ανακοινώνει ότι: «στην οικία των συλληφθέντων Ν. Μ. και Π. Ρ. στα Καλύβια Αττικής βρέθηκε και κατασχέθηκε σκληρός δίσκος υπολογιστή με προκηρύξεις για προηγούμενες ενέργειες του "Επαναστατικού Αγώνα" και σχέδιο προκήρυξης για μελλοντική ενέργεια, όπως επίσης και χειρόγραφα κείμενα, δύο εκ των οποίων φέρονται να αποτελούν προσχέδια προκηρύξεων της ίδιας οργάνωσης Επιπλέον βρέθηκαν χειρόγραφα σχεδιαγράμματα χώρων για επικείμενες ενέργειες της οργάνωσης».
Αυτό φυσικά είναι παγκοσμίως πρωτοφανές γεγονός. Ο φερόμενος από τους μπάτσους σαν ηγέτης «τρομοκρατικής οργάνωσης» να έχει στο σπίτι του επιβαρυντικά στοιχεία που μπορεί να τον στείλουν ισόβια φυλακή!!!!!

Αλλά τα «κουφά» συνεχίζονται με πρωταγωνιστές αυτή την φορά τα παπαγαλάκια του Mega, Φασουλάκη και Καραμήτρου. Μιλάμε για την «πληροφορία» που εξακολουθούν να μεταδίδουν ότι «οι τρομοκράτες έκαναν βόλτες με Καλάζνικοφ στον Υμηττό». Το είχαμε σχολιάσει και σε άλλη ανάρτηση, ήταν καυστικός και ο Γ. Οικονομέας όταν το ανέφερε στην πρωινή του εκπομπή.
Δεν καταλαβαίνει όμως η Καραμήτρου ότι γίνεται καταγέλαστη όταν μεταδίδει αυτές τις «πληροφορίες» των μπάτσων γ’ αυτό συνεχίζει ακάθεκτη.

Βγήκε στο μεσημεριάτικο δελτίο του Μega συνεχίζοντας το ίδιο τροπάρι, εμπλουτισμένο μάλιστα. Μας είπε λοιπόν ότι την « Περασμένη βδομάδα έκαναν δοκιμαστικές βολές με Καλάζνικοφ στην περιοχή του Υμηττού. … Πρόκειται για τέσσερα άτομα, ανάμεσα τους και ένας από τους συλληφθέντες … δεν μπορούσαν να επέμβουν στον Υμηττό για λόγους ασφαλείας γιατί ήταν δύο οι αστυνομικοί και τέσσερις οι τρομοκράτες..».

Καλά, δεν μπορούσαν να ζητήσουν ενισχύσεις οι μπάτσοι αφού μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα της η «σκοποβολή» που έκαναν οι «τρομοκράτες» κράτησε πολύ ώρα; «Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο 40 κάλυκες» μας είπε που σημαίνει ότι οι «τρομοκράτες» στον Υμηττό πέρασαν ένα «ευχάριστο πρωϊνό»; ‘Η έστω, οι ασφαλίτες, δεν μπορούσαν να τους φωτογραφίσουν; Διαθέτουν τόσα μέσα οι μπάτσοι και θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι εντοπίζουν 4 άτομα με οπλισμένα με Καλάζνικοφ και δεν μπορούν να τους παρακολουθήσουν ή να τους συλλάβουν;

Κάποια στιγμή οι δημοσιοκάφροι πρέπει να καταλάβουν ότι και η γελοιότητα έχει όρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: