Σελίδες

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

περί Κούλογλου...>>


Η περίπτωση του νέο διορισθέντα Κούλογλου στο ΔΣ της ΕΡΤ αποτελεί το μέγεθος της ελληνικής δημοσιογραφίας



dakrygono-a

Εδώ και χρόνια, τουλάχιστον τα τελευταία, έχει απλωθεί πάνω από την ελληνική κοινωνία ένα πέπλο κυνικής προπαγάνδισης των πιο αντικοινωνικών επιλογών της εξουσίας. Το ελληνικό Κράτος και οι μηχανισμοί του Κεφαλαίου εφεξής κυρίως του 1995 και με την είσοδο του Σημίτη μπήκαν σε τροχιά πλήρους λεηλασίας.
Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξαν τέτοιοι όροι εκμετάλλευσης των εργαζομένων, των αγροτών, των μικροεμπόρων, των φοιτητών, των δημόσιων χώρων, των δημόσιων υπηρεσιών/εταιρειών, των δικαιωμάτων...
Σαν ακρίδες, τα κομματικά στελέχη ξέφυγαν από τις έως τότε ερωτικές σχέσεις που είχαν με την εξουσία και μεταπήδησαν ένα στάδιο πιο μπροστά, πιο κυνικά. Αφαιμεξαν ότι μπορούσε να μετατραπεί σε πλούτο, διέλυσαν δικαιώματα όπως το 8ωρο, το πανεπιστημιακό άσυλο και εισήγαγαν πρακτικές όπως το βιτριόλι στην συνδικαλίστρια κυρ.Κούνεβα. Όλη αυτή η φρίκη νομιμοποιήθηκε από έναν μηχανισμό που γελοιοποιούσε και συκοφαντούσε τις κοινωνικές αντιδράσεις και δικαίωνε κάθε επιλογή λεηλασίας, εκμετάλλευσης και καταστολής. Πρόκειται για τον μηχανισμό της δημοσιογραφίας.
Ποτέ άλλοτε το σύνθημα «Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι» δεν ήταν πιο επίκαιρο, πιο καίριο, πιο σωστά τοποθετημένο στο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον.
Ο δημοσιογραφικός μηχανισμός οργανώνεται από ηλεκτρονικά/τηλεοπτικά ΜΜΕ και βέβαια τα κρατικά. Τα ιδιωτικά ΜΜΕ ανήκουν σε εφοπλιστικές οικογένειες, εργολάβους κατασκευών που γδύνουν την κοινωνία, πετρελαιάδες και κομπιναδόρους. Τα κρατικά ΜΜΕ ανήκουν επίσης στους …ίδιους.
Τα κρατικά ΜΜΕ ελέγχονται από την αστική τάξη και τους παντοτινούς επίγονους που περνάν στην εξουσία ακόμη και με σχέσεις αίματος. Ο Γερουλάνος είναι ένας γνήσιος γαλαζοαίματος οικογενειοεπίγονος που τιμά την Τάξη του.
Η περιπέτεια των κρατικών τηλεοπτικών καναλιών ξεκινάει από ελεγχόμενους πολιτικούς και καταλήγει σε ΔΣ όπου τα μέλη τους προέρχονται από πολυεθνικές, μηχανισμούς εξουσίας, από άλλα ιδιωτικά ΜΜΕ και βέβαια από ανεξάρτητους δημοσιογράφους που είναι ιδανικοί στην πίστη τους κατά τον διορισμό τους από το κράτος.
Στο πρόσφατο ΔΣ βρίσκουμε μεγαλοστελέχη που δούλεψαν σε πολυεθνικές οι οποίες παρακολουθούσαν αποδεδειγμένα όλη την Ελλάδα. Και η περιπέτεια συνεχίζεται…
Ο Κούλογλου υποστήριξε αρχής εξαρχής, την κατασταλτική πολιτική του Χρυσοχοϊδη απέναντι στα πιο ριζοσπαστικά μέρη της κοινωνίας , κάτι που είχε αποτελέσει ευρύτερο σχεδιασμό και η αποστολή είχε αποδοθεί και σε άλλους συναδέλφους. Ο διορισμός του ανεξάρτητου δημοσιογράφου στην ΕΡΤ είναι η αποζημίωση από την έκθεση στον Τύπο των υπηρεσιών.
Η σχέση και των υπολοίπων ανεξάρτητων δημοσιογράφων με τους μηχανισμούς δεν είναι διαφορετική αλλά εντελώς ίδια (πχ Θεοδωράκης). Το μόνο που διαφέρει είναι η Τιμή που επιφυλάσσει το κράτος στον (κάθε) "ανεξάρτητο" δημοσιογράφο…
------------------------------------



841076
KOYΛΟΓΛΟΥ ... ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ
από // 1:21πμ, Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008
(Τροποποιήθηκε 4:27μμ, Τρίτη 13 Μαΐου 2008)
θεματικές: Ανένταχτο
Reportaz χωρις σύνορα . αυτη την στιγμή, απολογισμος της 8ετίας Πουτιν. Ο cool κ Κουλογλου προβάλει "ενημερωτικό " ντοκυμαντερ αυτη την στιγμή εμφανως γραμμένο από το Α2 της Inteligent Service, To στυλ και ο Εντονος ΑντιΡωσισμός θυμίζει την αλήστου μνημης Εθνική Ηθική Διαπεδαγωγιση , και τα υποχρεοτικά Ντοκυματερ με τον Πατακο επι 7ετίας
Κατρακύλα ΔΙΧΩΣ τέλος.. ( ο Παπακωσταντινου τους χαλασε λίγο την σούπα.. αλλά χρειάζονται και άλοθι αντικειμενικότητας.. )
Ο καταζητούμενος Μπερεζόφσκι που βρισκεται στο Λονδίνος προστατευόμενος της Αγγλικής Κυβέρνησης ,
Ο Κασπάρωφ , που σα δευτρος Δελαπατρίδης που αναρωτιεται γιατι δεν το ψηφιζουν οι Ρώσοι,
Ο πολέμαρχος στην Τσετσενία Ζαρκάγιεφ και νυν φυγάς στο Λονδινο υπο την προστασία της inteligent service.. κύριοι σχολισατές στο Ντοκυμαντέρ του κ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ..
Το βαρελι με τα σκ..τα της δημοσιογραφίας δεν έχει πάτο τελικά..

Προσθέστε τα σχόλιά σας
841079
Ο Κούλογλου είναι ένας σιχαμένος υποκριτής
από Αλητεία στο τετράγωνο 1:29πμ, Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008
Που δεν έχει ούτε την ελάχιστη αξιοπρέπεια να αναφέρει τις πηγές του. Παρουσιάζει ολόκληρα ντοκιμαντέρ ως δική του παραγωγή, γυρνώντας εκ των υστέρων στο πόδι κάποια πλάνα, τα οποία τα μοντάρει για να φαίνεται ότι συμμετστείχε η βλαμμένη φάτσα του σε κάτι. Ένα ανίκανο ανθρωπάκι που βγάζει φράγκα κλέβοντας το έργο άλλων.
841082
ο Ζαρκαγιεφ.... σε μερες δόξας .....
από .. 1:43πμ, Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008
επίτιμος κυριος σχολιαστής... στο ντοκυμαντερ του Κουλογλου για την 8ετια Πουτιν..
Οτι και να νομιζει ο κεθενας μας για την Τσετσενία , δεν ειναι δυνατό να προσπαθεις ρε Κουλογλου να σκιαγραφήσεις το προφιλ του ΠΟΥΤΙΝ  απο εξοριστους Ολιγαρχες στυλ Μπερεζοφσκι και Πολέμαρχους Τσετσενους στυλ Ζαρκαγιεφ..
Ντροπη και τσίπα δεν έχεις ρε καημένε ?


O "ΕΓΚΥΡΟΣ " αναλυτής του ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ , αξιότιμος φυγάς κ. ΖΑΡΚΑΓΙΕΦ
από leme tora ... 11:20πμ, Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008
αν και εχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή του στα γεγονότα του Μπεσλάν η Βρετανικη κυβέρνηση αρνείται την έκδοσή του.
-------------------------------------------------------------------------------------
Οσο για την υπόθεση  Александр Литвиненко ( Λιβιτσένκο) και το ραδιενεργό Πολωνιο.. η επίσημη Βρετανική εκδοχή είναι παραπάνω από γελοια. Αν υποθέσουμε ότι η Ρωσία πραγματικά ήθελε να τον ξεφορτωθεί .. έπρεπε να το κάνει με Πολώνιο ? με ένα υλικό που μονο κυβερνήσεις έχουν στην διαθεση τους. ?
Μια σφαίρα, ενα ατύχημα με αυτικίνητο .. η ακόμα λιγο Αρσενικο , θα έκανε την δουλια .. Τοσο ηλίθιοι ειναι και το κάναν με Πολώνιο ? υποτιμουν την νοημοσίνη μας .
Η άλλη εκδοχή ειναι πλέον πιστική. Ο ΛΟΒΙΤΣΕΝΚΟ ήταν μαζί με τον εξόριστο Ολιγάρχη Μπερεζόφσκι στο Λονδίνο υπό την προστασία της Inteligent Service.
O Mπερεζόφσκι , σφοδρός υποστηριχτής των πολέμαρχων Τσετσενων ( πριν εκδιωχθεί είχε επιχηρήσεις παρανομης Διυλησης πετερλαιοειδων στην Τσετσενία και καλες οικονομικες σχεσεις με τους πολεμαρχους ) είχε μάλλον αναμιχθεί σε επιχειρήσεις των Τσετσενων , με οικονομική υποστήριξη προς αυτους. Μάλιστα δε κατηγορήθηκε απο την εισαγγελία της Μοσχας για πιθανή εμπλοκη του στα γεγονότα του Μπεσλάν.
Γνώριζε ο Μπερεζόφσκι ότι οι μέρες του Πολέμαρχου Μπασαγιεφ ήταν μετρημένες και υπήρχε ο κίνδυνος ή να συλληφθεί η να διαπραγματευτεί με την Ρωσική Κυβέρνηση , οπότε θα υπήρχαν πλέον ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ στοιχεία για την εμπλοκή του στο Μπεσλάν και η Βρεττανική κυβέρνηση θα ήταν υποχρεωμένη τότε να τον εκδόσει.
Σταλθηκε λοιπον ο Λιβιτσενκο στην Τσετσενία ( η αποστολή του είναι αποδεδειγμένη και αδιαμφισβήτητη) να δολοφωνήσει τον Μπασαγιεφ, ώστα να αποκοπεί ο ομφαλιος λωρος που συνέδεε τον Μπερεζόφσκι με τον Μπασάγιεφ. Η αποστολή απέτυχε.. και σε λίγο καιρό μετα ο Μπασάγιεφ σκοτώνεται από τις Ρωσικές δυνάμεις ασφαλάς σε ενέδρα με πυρομαχικά που θα παραλάμβανε σε φορτίο από την Τουρκία.
Τωρα ο Λιβιτσένκο είναι ο μόνος κρίκος που ξέρει την αλήθεια για τον Ολιγαρχη Μπερεζόφσκι και την σχε΄ση με τον Μπασαγιεφ , που ειναι νεκρός πλέον.
Ο θάνατος του λοιπον .. και μαλιστα η δολοφωνια του δηθεν απο την FSB πετύχαινε με ένα σμπάρο 2 τρυγώνια. Και διασφαλίζαν τον Μπερεζόφσκι .. και θα επιφέραν όπως έλπιζαν ένα πλήγμα στην δημοφιλία του Πουτιν.
---------------------------------------------------------
Αυτα ώφειλε να τα γνωρίζει ο κ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ .. και να τα παρουσιασει τουλάχιστον σαν εκδοχή. Παρουσιαζοντας άκριτα το προπαγανδιστικό υλικό που ευγενώς προσέφερε ηInteligent Service , το μόνο που πέτυχε είναι να Ξεφτιλιστει ο ίδιος , αλλά και να εκτεθουν οι μηχανισμοι που δρουν αυτόνομα και καθοδηγουντα απο διάφορα κέντρα μεσα στην ΚΡΑΤΙΚΗ Τηλεώραση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: