Σελίδες

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ο Εργολάβος ΚΑΜΠΑΚΑΣ, εντολοδόχος του Σουφλιά στην Καισαριανή ?


Σχετικό >> Ενα εργο Μπαρούφα και οι κλειδοκράτορες. (είναι πολλά τα λεφτά Σπύρο μας & Χρήστο μας..)

Ο μεγαλοεργολβος και ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ της Καισαριανής ΚΑΜΠΑΚΑΣ - ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» προσκείμενη στο ΠΑΣΟΚ τόσο με δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα Δημοτικό Αντίλογο, αλλά και με δημοσιεύσεις στην ΦΩΝΗ του ΔΗΜΟΤΗ (φωτο) , έχει προεξοφλήσει το έργο καρμανιόλα που σχεδιάζει το ΥΠΕΧΩΔΕ του Σουφλιά. Χρόνια τωρα προσπαθεί ο εργολάβος ΚΑΜΠΑΚΑΣ, να διεκπεραιώσει την εργολαβία την οποία έχει αναλάβει , να ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΙΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ότι θα πρέπει να υποστεί όλη την κίνηση των Μεσογείων με την σύραγγα του Υμηττου που σχεδιάζει ο Σουφλιάς. Μάλιστα δε ο "εργολάβος" διοργάνωσε και "κινητοποιήσεις", (γνωστών κλακαδόρων) για να "απαιτησει" την Υπογειοποήση της Πανεπιστημιούπολης, με το προσχημα ότι θα αποσυμφορηθεί η κίνηση στην Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή. Μεχρι σήμερα δε τολμούσε να πει όλο το σχεδιο. Οτι δηλαδή η χρηση της Πανεπιστημιούπολης και της Ουλωφ Παλμε , δεν θα γίνει για να εξυπηρετηθεί η υπάρχουσα κίνηση , αλλά για να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟς ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΎΡΓΗΜΑ ΣΟΥΦΛΙΑ που θα φέρει όλη την κίνηση των Μεσιγείων του Ελληνικού και των Σπατων να σκάσει μεσω της Καισαριανής και της Πανεπιστημιούπολης στην Ουλωφ Παλμε. Οι εργολαβικές αθλιοτητες στο αποκορύφωμα τους.
------------------------------------
κατα λέξη >>..
ερώτηση
ΚΑΜΠΑΚΑΣ.
Ως παράταξη δώσαμε μάχη και προεκλογικά για την ανάδειξη του θέματος της υπογειοποίησης. Επισημάναμε καταρχήν ότι ενώ όλοι οι δήμοι έχουνε ενδιαφερθεί για το πώς θα πραγματοποιηθεί η επέκταση της Αττικής Οδού, ο Δήμος μας ακόμη δεν ξέρει πια θα είναι η συνέπεια της συγκεκριμένης επέκτασης. Εμείς ως παράταξη, γνωρίζαμε ότι το αρχικό σχέδιο του ΥΠΕΧΩΔΕ δεν προέβλεπε κανένα αντισταθμιστικό όφελος για την Καισαριανή από την οποία περνάει η Αττική Οδός. Ο υποψήφιος της παράταξης μας και συγκοινωνιολόγος Στέργιος Μαυρομάτης κατέθεσε στο ΥΠΕΧΩΔΕ, με την υποστήριξή μας, σχέδιο υπογειοποίησης του δρόμου της Πανεπιστημιούπολης. Κατόπιν παροτρύνσεων δικών μας, ο δήμαρχος και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, είχαμε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ Δημοσθένη Χατζηγιάννη. Εκείνος μας υποσχέθηκε ότι μέχρι τις 27 Ιουνίου, θα πληροφορούμασταν τις προθέσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ. Ακόμη περιμένουμε την απάντηση… Πρέπει οπωσδήποτε να κινητοποιηθούμε δυναμικά, δεν πρέπει να αφήνουμε τον χρόνο να περνάει, διότι τώρα θα ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον μας. Δεν επιβάλουν εγρήγορση μόνον οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων για δημόσια έργα. Επομένως τώρα παίρνονται οι αποφάσεις, τώρα πρέπει να μάθουμε τι ακριβώς παίζεται για την Καισαριανή, αλλιώς, πάλι, θα τρέχουμε, κατόπιν εορτής και θα κλαίμε ότι μας αδικούν. Όσον αφορά στο πανεπιστημιακό άσυλο η θέση μας είναι ότι ο περιφερειακός δρόμος της Πανεπιστημιούπολης δεν ανήκει στην Πανεπιστημιούπολη αλλά στον Καισαριανιώτικο λαό και επομένως δεν αποτελεί πανεπιστημιακό άσυλο. Το πανεπιστημιακό άσυλο ξεκινάει μετά το δρόμο. Κακώς, η οδική κυκλοφορία παρεμποδίζεται από τις μπάρες του Πανεπιστημίου. Πιστεύουμε ότι ο συγκεκριμένος χώρος πρέπει να είναι ελεύθερα προσβάσιμος, για τους οδηγούς της Καισαριανής αλλά και ευρύτερα της Αθήνας. Το άσυλο της Πανεπιστημιούπολης πρέπει να ξεκινάει από τα πραγματικά του όρια.
---------------------------------------------------------
και ο μεγαλοεργολάβος ΚΑΜΠΑΚΑΣ όταν λέει ότι ο δρόμος της Παν/λης δεν ανοίκει στο Πανεπιστήμιο αλλα στο λαο της Καισαριανής .. εννοεί να αποποιηθεί την ιδιοκτησία του το Πανεπιστήμιο ώστε να παραδοθεί ο Δρόμος ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ !! , αυτά και άλλα πολλά προσπαθεί να πλασάρει ο εργολάβος κ. Καμπάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: