Σελίδες

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε κύριοι ?

Αυτή την εβδομάδα ο κ Σπύρος Τζόκας στην φυλλάδα "Ενημερωση" που κυκλοφόρησε ..λέει... Τελικά είχε δίκιο .. είχε δίκιο εδω και 2 χρόνια που φωναζε και προετοίμαζε μαζι με τον μεγαλοεργολάβο Καμπάκα απο το ΠΑΣΟΚ, το έδαφος για τις μπολντόζες και τους Αυτοκινητόδρομους του Σουφλιά που θέλουν να μετατρέψουν την Καισαριανή σε διακομετακομιστικό κόμβο όλης της κίνησης Μεσογείων - Αθήνας. Και αυτό ο Δήμαρχος Σπύρος Τζόκας το βαφτίζει επιτυχία. (μαζί με  το μεγαλοεργολάβο υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ Καμπάκα).
--------------
κατα λέξη λέει ο Δήμαρχος λέει:
Οι στόχοι μας είναι :
[..1. η πλήρης υπογειοποίηση του δρόμου της Πανεπιστημιούπολης που θα συνδέει την Αττική οδό απ ευθείας με τον εσωτερικό δακτύλιο της Αθήνας εκβάλλοντας στην ευρύτερη περιοχή Καραβελ - Χίλτον...]
Και κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος που γνωρίζει την περιοχή θα ρωτούσε. Και πως θα εκβάλει Δήμαρχε ένα παρακλάδι της Αττικής οδού στην περιοχή Καραβελ ξαφνικά , εφόσον χρειάζονται 300 τουλάχιστον μέτρα για να αναδυθεί και να δημιουργηθουν ανισόπεδοι δρόμοι διασύνδεσης. Πως θα γίνει Δήμαρχε αυτό αναμεσα στις Πολυκατοικίες ?
Αλλα όταν βγήκαν στην φόρα τα σχέδια Σουφλιά και είδε όλος ο κόσμος σε τι αποσκοπούσε η μπαρούφα της υπογειοποίησης  θα καταλάβαιναν σε τι παγίδα τους οδηγούσε η πρόταση της Υπογειοποίησης. Οταν βγηκε στην φόρα ότι τα σχέδια Σουφλιά προβλέπουν ανάδυση αμέσως μετα την πληροφορική και ότι καταστρέφεται όλη η κάτω Καισαριανή και η περιοχή Ουλωφ Πάλμε .. πέταξες το μπαλάκι να αναδυθεί ο δρομος ξαφνικά και απο το πουθενα μπροστά στο Καραβελ.  Αλλα δεν βαριέσε .. κάτι να έχουμε να λέμε. Δεν μας ενδιαφέρουν κύριοι τι σας έχει υποσχεθεί ο Σουφλιάς. Απλα΄πήτε την αλήθεια και αφήστε τους Καισαριανιωτες να αποφασίσουν.
----------------------------------------------------
μετα απο σχετικη παρεμβαση συμπληρωνω: >>
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23-3-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

gia rixe mia matia edo >>
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1018466